About

HELLO THIS IS VLAD

O sa incep prin o scurta prezentare a mea.
– In prezent ca si “corporatist” încerc sa exploatez la maxim potențialul unei astfel de aventuri și sa învăț ce e mai bun de la persoanele competente de lângă mine.
– In anul 2012 am absolvit facultatea si atipic pentru un absolvent un absolvent de profil “hardware” am ales sa “trec peste barierele” de înțelegere hardware-software și astfel sa aleg o cariera în branșa softistilor.

CE FAC IN PREZENT?

Momentan asa cum ziceam mai sus lucrez ca si software developer. Dar pe lângă munca de birou, pasiunile personale ma țin aproape de calculator si când sunt acasă.
Ca si proiecte personale sau colective la care am contribuit se numără si:
– Aplicația Velo TM (Android)
– Festivaluri Românești
– Aplicația Transport Timișoara (Windows Phone)
– Ecotires.ro

CE IMI PROPUN?

Pasiunea de tehnologie reprezinta principalul element motivațional al meu. In consecință cu fiecare zi ce trece cantitatea de informații ce o asimilez creste si o data cu ea creste si conștientizarea capacități de a face multe lucruri bune pentru mine si pentru voi. Ma adaptez rapid la limbaje de programare noi si mereu caut tehnologiile inovatoare noi pentru a le exploata la maxim in procesul de development.

Programez în mod curent într-o varietate mare de limbaje de programare. Aceste cunoștințe au fost dobândite in urma implicări in multe proiecte, atât personale cat și colective.

Daca ar fi sa aleg intre tendințele de programare ce ma atrag cel mai mult ar ieși următorul clasament:

  1. Web development
  2. Mobile development
  3. Embedded software development

Sper ca ți-am captat atenția!.
Daca da nu ezita sa ma contactezi